ЭТНОГРАФИЯЛЫҚ ЛЕКСИКАНЫҢ ТҮРКИЙ ТИЛЛЕРДЕ ИЗЕРТЛЕНИЎИ - Үсенова, Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада этнографик лексиканинг туркий тилларда тадқиқ этилиш даражаси ўрганилган. Шунингдек, лексиканинг якка тематик гуруҳларини ўрганиш, туркий тиллардаги сўзларнинг этимологик асослари, туркий халқларнинг тили, этномаданий ҳусусиятлари масалалари сўз этилган.