ИНГЛИС ТИЛИНДЕГИ ФЕЙИЛ СӨЗЛЕРДИҢ КОНВЕРСИЯ, КОМПОЗИЦИЯ УСЫЛЫ МЕНЕН БЕРИЛИЎ ЖОЛЛАРЫ - Утепбергенова, Д.; Джумамуратова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Лексик-морфологик услуб ёрдамида инглиз тилида феълларнинг шаклланиши, феълларни конвертатсия қилиш, композитсион услуб билан ўтказиш усуллари. Инглиз тилида феълларнинг шаклланиши ва ўзига хос узатилиши, феълларнинг синтетик ва аналитик усуллар билан шаклланиши ва сўз шаклланиши тизимидаги ўрни. Инглиз тилида қўшимчалар услуби билан феълларни тузиш. Инглиз тилида таржима услуби билан сўзларни ишлатиш. Инглиз тилида биз ҳар бир сўз гуруҳидан феълларни айлантирамиз.