ТАХТАКӨПИР РАЙОНЫ ТОПОНИМЛЕРИНИҢ ПАЙДА БОЛЫЎ СЕБЕПЛЕРИ ҲАҚҚЫНДА - Серикбаева, А.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Маълум бир топоним ёки гидронимнинг, ёки оронимнинг номланишининг муҳим бир сири, тарихи бор. Мақолада топономик маълумотларга бой Тахтакўпир тумани баъзи топонимларининг пайдо бўлиш сабаблари ҳақида сўз юритилган.
Keywords: ономастика; топоним; ойконим; ороним; гидроним; антропоним; этноним