Принципы раскрытия в толковом словаре стилистической маркированности фразеологических единиц (на материале немецкого языка) - Бердимуратов, Д.У.; Тажигалиева, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу маколада фразеологик бирликларнинг семантик ва услубий белгилари мухокама килинади, фразеологияларда экспрессивликни янгилашга доимий тасир этувчи тенденция туфайли. Бу маьлумотни ошкор килиш кетма-кетлиги хақида.