ТЕОРЕМЫ О ГОЛОМОРФНОСТИ ФУНКЦИЙ, ПРЕДСТАВИМЫХ ИНТЕГРАЛОМ БОХНЕРА-МАРТИНЕЛЛИ - Отемуратов, Б.П.; Джумабаев, Д.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Гартогс-Бохнер теоремасининг аналоги исботланган. Бўлак-бўлак силлиқ чегаралари бўлган соҳаларда узлуксиз функциялар учун Бочнер-Мартинелли интеграли билан ифодаланадиган функцияларнинг голоморфияси бўйича теоремалар олинади.
Keywords: Бохнер-Мартинелли интеграли; функцияларнинг голоморлиги; бўлак-бўлак силлиқ чегараси бўлган соҳа