ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ КРЕМНИЕВЫХ СОЛНЕЧНЫХ ЭЛЕМЕНТОВ - Исмайлов, К.А.; Кенжаев, З.Т.; Яхшимов, С.Г.; Олламберганов, Ш.З. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада кремнийга никель диффузияси, айнан, кремний юзасига яқин соҳада бойитилган никель қатлами ҳосил қилиниши, рекомбинация марказларини камайтиришнинг самарали усули эканлиги ва фотоэлемент самарадорлигини ошириши эксперименталь кўрсатилган.
Keywords: кремний; қуёш элементи эффективлиги; никель кластерлари; геттерлаш; яшаш вақти