НЕЛОКАЛЬНАЯ КРАЕВАЯ ЗАДАЧА В ПРЯМОУГОЛЬНОЙ ОБЛАСТИ - Исламов, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада тўғри тўртбурчакли соҳада қўйилган чегаравий масаланинг ечими мавжудлиги ва ягоналиги исботланган.
Keywords: тенглама; бир боғламли чекли соҳа; регуляр ечим узлуксиз функциялар; трувиал ечим; Грин функцияси; Фредголм интеграл тенгламаси