“АМАЛИЙ МЕХАНИКА” ФАНИНИ ЎҚИТИШДА ИННОВАЦИОН ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Асраев, З.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада олий ўқув юртларида “Амалий механика” фанини ўрганишда инновацион ўқитиш методлари мажмуасини жорий этиш бўйича маълум тажрибалар келтирилган. Таърифланган инновацион ўқитиш технологиялари "Амалий механика" курсини ўқитишда талабаларнинг ўқув - билиш фаолиятини сезиларли даражада фаоллаштиришга имкон беради.
Keywords: инновация; инновацион таълим технологиялари; замонавий таълим технологиялари; интерфаол усуллар; кичик гуруҳларда ишлаш; ахборот-коммуникация технологиялари