БИР МӘРТЕЛИК ПАРОЛЬ ТИЙКАРЫНДА БИР БАҒДАРЛЫ АУТЕНТИФИКАЦИЯ ПРОТОКОЛЛАРЫНЫҢ АНАЛИЗИ - Арзиева, Ж.Т.; Калмуратова, С.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада бир мартали пароллар асосида бир йўналишли аутентификация протоколларининг таҳлили келтирилган. Бир йўналишли бир мартали паролларга асосланган аутентификация усулларида ОТРларни етказиш усулларининг қиёсий таҳлили келтирилган.