МУЗЫКАЛЬНОЕ ИСКУССТВО – КАК ДЕЙСТВЕННОЕ СРЕДСТВО МУЗЫКАЛЬНО - ЭСТЕТИЧЕСКОГО ВОСПИТАНИЯ УЧАЩИХСЯ НАЧАЛЬНЫХ КЛАССОВ - Сайтбекова, С.; Сапарбаева, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада умумтаълим мактабларида синф дарсларида мусиқа фанида хор қўшиқларини ўргатиш орқали бошланғич синф ўқувчиларига мусиқий ва эстетик тарбия бериш масалалари муҳокама қилинади.
Keywords: мусиқий-эстетик тарбия; мусиқа дарси; мусиқий таълим; ҳиссий кайфият; хор ижроси