ГЕОГРАФИЯ САБАҚЛАРЫН ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ПАЙДАЛАНЫП ОҚЫТЫЎДЫҢ ӘҲМИЙЕТИ - Жиемуратова, Г.Ө. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада педагогик технология ва интерфаол методлар ҳақида назарий ва амалий маълуматлар берилган. Интерфаол методлар орқали география дарсларида ўқувчиларнинг билим, кўникма ва малакала компетенцияларини шакллантириш усуллари келтириб ўтилган.