KONSTRUKTIV MASALALAR YECHIMINI ANIQLASHNING ENG QULAY USULI - Ismoilov, B.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada juft hajmli idishdagi suyuqlikni (idish suyuqlikka to‘la), hajmlari yig‘indisi berilgan juft hajmli idish hajmiga teng bo‘lgan toq hajmli ikkita bo‘sh idish yordamida teng ikki qismga ajratish masalasi uchun umumiy qonuniyat taklif etilgan.