Astronomiya kursÍn xabar – kommunikaCiyalÍq texnologiyalarÍ ortalÍǴÍnda oqÍtÍw metodikasÍ (Ulıwma astronomiya bólimin oqıtıw mısalında) - Embergenova, K. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu maqolada axborot-kommunikatsion texnologiyalarning dars jarayonidagi afzalliklari, tálim tarbiya jarayonida o‘qituvchining pedagogik mahorati haqida so‘z yuritiladi.