KEYS USULINING BIOKIMYO FANINI O’QITISHDAGI O’RNI - Amonova, H.I.; Sh.Sodikova, S.; Lisina, S.V. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada biokimyo fanini oliy tibbiyot ta’limida o’qitishda keys usulining ta’limiy turi va uni ta’lim jarayoniga joriy qilish masalalari tadqiq etilgan. Keys talabalarga mutaxassislik uchun zarur bo’lgan asosiy bilimlarni berishi hamda kasbiy mahoratini shakllantirishi aniqlangan.