TECHNICAL ISSUES ON DEVELOPING STUDENTS' SOCIAL POWER THROUGH IDEOLOGICAL EDUCATION AT HIGHER EDUCATION - Kodirov, Q.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақола олий таълим тизимида ғоявий тарбия орқали талабаларнинг ижтимоий ваколатларини шакллантиришнинг технологик масалалари, шунингдек, бу орқали рақобатбардош кадрларни тайёрлашда салбий таъсир кўрсатаётган айрим омилларни аниқлашга қаратилган.
Keywords: олий таълим; мафкуравий иммунитет; касбий маҳорат; меҳнат бозори; ижтимоий фаоллик; ёшларнинг ғоявий тарбияси; технология; педагогик соҳа