ОЛИЙ ТИББИЙ ТАЪЛИМНИНГ УМУМИЙ ТЕНДЕЦИЯЛАРИ ВА ҚОНУНИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ПЕДАГОГИКА ФАНИНИНГ ЎРНИ - Кадирова, М.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада тиббий таълимнинг умумий тенденциялари, тиббий таълим жараёнига қўйилган талабалар, тиббиёт соҳасида педагогиканинг ривожланиши, олимларнинг педагог ва шифокор касби ўртасидаги тафовутлар бўйича қарашлари, тиббий таълимда ўқув жараёнини ташкил этиш масалалари, тиббий таълимда ахлоқий фазилатларни шакллантириш, тиббий маданиятни ҳамда касбий маданиятни ривожлантириш масалалари ҳамда касбий маданиятнинг ўзига ҳос хусусиятлари тадқиқ этилган.