И.ЮСУПОВ ШЫҒАРМАЛАРЫНЫҢ ПОЭТИКАЛЫҚ ТИЛИ - Өтепбергенова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада бадиий тил хусусиятлари, назарий асослари ҳақида фикр юритилади. Шоир И.Юсупов асарларидаги бадиий воситаларнинг қўлланиш хусусиятлари ва бадиий-эстетик вазифалари сўз этилади.