XIX ӘСИР ДИДАКТИКАЛЫҚ ЛИРИКАСЫНЫҢ ИЗЕРТЛЕНИЎИ - Орынбаев, Т.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада XIX аср қорақалпоқ адабиётида дидактик лириканинг тадқиқ қилиниш ҳолати ўрганилади. Ушбу муаммо мақолада адабиётшунос олим К.Турдибаевнинг тадқиқотлари асосида кўриб чиқилган.
Keywords: дидактика; дидактик лирика; адабиётшунослик; адабиёт назарияси; қорақалпоқ адабиёти