ИСТОРИЧЕСКАЯ РЕАЛЬНОСТЬ И ХУДОЖЕСТВЕННОЕ МАСТЕРСТВО ПОЭТА - Мамбетов, К. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Жанр, тур, формаларнинг қорақалпоқ адабиётшунослигидаги талқини ва авторнинг шахсий илмий тадқиқот хулосалари ёритилади. Поэма ва унинг И.Юсупов поэзиясидаги шакилланиши ҳақида илмий фикрлар берилади.