ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНИҢ АРҚА ДИАЛЕКТИНДЕ ҚОЛЛАНЫЛАТУҒЫН АЎҚАТ АТАМАЛАРЫНЫҢ ҚУРЫЛЫСЫ БОЙЫНША ТҮРЛЕРИ - Қурбанбаева, Б.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада қорақалпоқ тили шимолий диалектида қўлланилган озиқ-овқат атамаларининг тузилиши бўйича турлари таҳлил этилган.
Keywords: диалект; шева; диалектизм; аффикс; содда сўзлар; қўшма сўзлар; компонент