ҚАРАҚАЛПАҚ СПОРТ ТЕРМИНОЛОГИЯСЫНДА ШЕТ ТИЛ ӨЗЛЕСТИРМЕЛЕРИНИҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ ҲАҚҚЫНДА - Кощанов, К.М.; Мураткамалова, Р.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада қорақалпоқ тилида қўлланилиб келинаётган чет тил спорт терминлари хақида сўз юритилади.
Keywords: спорт; жисмоний маданият; олимпиада; мураббий; бокс; чемпион; мусобақа; школа; коллеж