RUWXÍY KÁMILLIKTE ÁDEP – IKRAMLÍLÍQ MÁSELELERI - Tilewov, E.; Kurbanbayeva, U. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada komillik tushunchasi va uning odob- axloq bilan uzviy boǵliqligi yoritilgan. Shuningdek, odob-axloqning inson hayotida tutgan orni ochib beriladi.