ӨНДИРИСТИ БАСҚАРЫЎДЫҢ БИР ҲӘМ ЕКИ ЭТАПЛЫ СТОХАСТИКАЛЫҚ ТРАНСПОРТ МӘСЕЛЕЛЕРИН ШЕШИЎДИҢ ПРОГРАММАЛЫҚ ТӘМИЙНАТЫН ИСЛЕП ШЫҒЫЎ - Утеулиев, Н.У.; Орынбаев, А.Б.; Махамбетов, П.Ж.; Мамутова, А.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада ишлаб чиқаришни бошқаришнинг бир ва икки босқичли стохастик транспорт дастурлаш масалаларини ечиш алгоритмларига Microsoft Visual Studio 2017 муҳитида C# дастурлаш тилида дастурий таъминот яратиш масаласи қаралади.