ЖИЗНЕННЫЕ ИСПЫТАНИЯ КАМАЛА МАМБЕТОВА - Шамуратова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу илмий мақолада муалифнинг хизмат тажрибаси асосида олиб борган илмий тадқиқотbнинг назарий ва амалий жиҳатлари атрофлича ўрганиб чиқилиб, ўқув ва ўқув жанговар тайѐргарлик жараѐнида ҳарбий хизматчилардаги касбий зўриқишларининг психологик тахлили қиѐсий мисоллар асосида ўрганиб чиқилиб, студентнинг t-мезони бўйича тахлил этилган.