BARKAMOL ShAXS TARBIYaSIDA SAN’AT VA PEDAGOGIKA UYG’UNLIGI - Mustafayev, Sh.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
San’atning shaxs va jamiyat rivojiga ta’siri katta bo’lib, u odamzodni dunyoqarashga uning ichki olami, ma’naviyatini boyitishga, aql idrokining rivojiga yordam beradi.San’at bilan pedagogikani o’zida mujasssam qilgan ma’naviyat ma’rifatning, tarbiyaning vositasi bo’lgan. San’at bilan pedagogikada bu borada umumiy, ijtimoiy genezis mavjud