O‘QISH SAVODXONLIGINI RIVOJLANTIRISHDA DALILLAR BILAN ISHLASHNING AHAMIYATI - Murodova, Sh. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada badiiy matn mazmunini anglash, muallif maqsadini tushunish uchun undagi dalillarni solishtirish, aloqadorlikni aniqlash, yaxlit fikrga kelish, xulosani asoslash kabi ko‘nikmalarni hosil qilish va ularni baholashga doir topshiriqlarni ishlab chiqish haqida mulohaza yuritiladi.