ФИЗИКАНИ МЕҲНАТ ТАЪЛИМИ БИЛАН БОҒЛАБ, ЭКОЛОГИК МАЗМУНДА МАСАЛАЛАР ТУЗИШ ВА ЕЧИШ БЎЙИЧА МУСОБАҚА ТАШКИЛ ҚИЛИШ ҲАМДА УНИ ЎТКАЗИШ - Мухлибоев, М.; Авезов, Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
This article serves changing the attitude of their environment and improving environmental knowledge in the process of integrative training in the subject of labor training and physics.
Keywords: экологик; интегратив экологик; сифат; сонли; график ва экспериментал; амалий кўникма; диффузия; атмосфера; карбонат ангидрид