BOShLANG’ICh SINFLARDA ONA TILI DARSLIGINING YaRATILIShI VA O’QITILIShINING ILK BOSQIChLARI XUSUSIDA - Ermatov, I.; Turdieva, R. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada boshlang’ich sinflarda ona tili fanidan dastlabki yaratilgan darslik - alifbolar hamda ushbu darslikni yaratishga bo’lgan ehtiyoj va dastlabki izlanishlar to’g’risida fikr yuritiladi. Tadqiqotning maqsadi boshlang’ich sinflarda ilk darsliklarnining yaratilishi asosida ta’lim-tarbiya jarayonlarini tadqiq etishdan iborat.