ЛИДЕРСКИЕ СПОСОБНОСТИ ЛИЧНОСТИ – КАК НЕОТЪЕМЛЕМАЯ ЧАСТЬ В ОРГАНИЗАЦИОННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ - Сайтбекова, С.; Гайратова, Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада ҳар томонлама ривожланган рақобатбардош қобилиятли шахсни шакллантириш ва ушбу жараёнда унинг етакчилик фазилатларининг аҳамияти ҳақида сўз боради.
Keywords: раҳбар; шахс; таълим; жамиятни ривожлантириш; ёшлар