МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТЛАРИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ МАШҒУЛОТЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШДАГИ МУАММОЛАР - Романова, Л. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада мактабгача таълим ташкилотларида жисмоний тарбия машғулотларини ташкил этишдаги муаммолар, бу соҳада амалга оширилаётган ислоҳотлар, мактабгача ёшидаги болаларнинг ҳар томонлама соғлом, баркамол бўлиб шаклланишлари йўлида амалга оширилаётган ишлар, соҳадаги муаммолар, камчилик ва ютуқлар тўғрисида баён қилинган.
Keywords: мактабгача таълим ёшидаги болалар; жисмоний машқлар; халқаро илғор тажрибалар; инновацион усуллар; жисмоний ва руҳий ривожланиш; тарбиячилар; мустақил фикрлаш; тасаввур; толиқиш; чарчаш; асаб тизими