ТАРИХИЙ-БАДИИЙ АСАРЛАР ВОСИТАСИДА КУРСАНТЛАРДА ҲАРБИЙ ЖАСОРАТ СИФАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ТАМОЙИЛЛАРИ - Муродиллаева, М.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақолада ҳарбий жасорат сифатларини ривожлантириш, таълим жараёнида мазкур сифатларни ривожлантириш воситаларидан самарали фойдаланиш, тарихий-бадиий асарларнинг тарбиявий аҳамияти, педагогик фаолиятда уларнинг тамойилларининг устуворлиги ҳақида мулоҳазалар берилган.
Keywords: олий ҳарбий таълим муассасалари; тарихий-бадиий асарлар; ҳарбий жасорат сифатларини ривожлантириш; ҳарбий жасорат сифатларини ривожлантириш тамойиллари