ЭФФЕКТИВНОСТЬ ЭСТЕТИЧЕСКОГО ВОСПИТАНИЯ УЧАЩИХСЯ НАЧАЛЬНЫХ КЛАССОВ НА ОСНОВЕ ИННОВАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ - Куттибекова, Г.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада бадиий педагогика ва арттерапия технологияларининг ёш ўқувчиларнинг эстетик тарбияси ва бадиий-ижодий ривожланиши самарадорлигига таъсири модели мазмуни очиб берилган.