БЎЛАЖАК ИНГЛИЗ ТИЛИ ЎҚИТУВЧИСИНИНГ КАСБИЙ-ПЕДАГОГИК КОМПЕТЕНТЛИГИ ТУЗИЛМАСИ - Жуманазаров, У.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада бўлажак инглиз тили ўқитувчисининг касбий-педагогик компетентлиги, тузилмаси ва асослари ҳақида сўз юритилган. Шунингдек, мазмунли, технологик ва шахсий асос, компетентлигининг турлари ҳақида мулоҳазалар билдирилган.
Keywords: касбий-педагогик компетентлик; мазмун; асос; технологик асос; шахсий асос; тамойиллар; лингводидактика; лингвометодика; филологик тафаккур; умумпедагогик қобилият; мажмуавий ёндашув