ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ТАЛАБАЛАРНИ КРЕДИТ – МОДУЛ ТИЗИМИДА ЎҚИТИШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Жалолова, П.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада олий таълим тизимида жорий этилаётган кредит-модул тизими ва ундаги талаблар ва имкониятлар тўғрисида илмий-назарий маълумотлар ёритилган. Кредит-модул тизими мақсади, афзалликлари, ўзига хос хусусиятлари ва ушбу тизимда баҳолаш методикаси ёритилган. Жахонда мавжуд кредит-модул тизимининг турлари тўғисида маълумотлар келтирилган.
Keywords: Балония деклорацияси; кредит-модул тизими; Модулли ўқитиш; Ўқув дастури – Силлабус; дифференциал; стандарт; ЕСТС; фан; модел; тизим; мутахассислик фанлари; танлов фанлари