БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМНИ ИНТЕГРАТИВ РИВОЖЛАНТИРИШ ЗАРУРИЯТИ - Ҳамзаев, Ҳ.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада Ўзбекистоннинг инновацион ривожланиш босқичида бошланғич таълимни замон талаблари асосида ривожлантириш муаммоси ижтимоий зарурият эканлиги тўғрисида фикр юритилган.
Keywords: бошланғич таълим; сифат; самардорлик; интегратив; ривожлантириш; таълим; босқич; умумий ўрта таълим; шахс; маънавий