ЎЗБЕК МАРОСИМ ФОЛЬКЛОРИДА ТУХУМ БИЛАН БОҒЛИҚ МАГИК ҚАРАШЛАР - Худайқулова, Л.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада ўзбек маросим фольклорида тухум билан боғлиқ урф-одатлар ва у билан боғлиқ магик қарашлар ҳақида фикр юритилади.
Keywords: анъана; маросим; тухум; тимсол; ҳомиладор; мифик тасаввурлар