ERKIN VOHIDOV LIRIKASIDA G’OYA VA ADABIY TALQIN - Sh.Baltayeva, Z. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada Erkin Vohidov lirikasida g’oya va adabiy talqin takomili, shoir ifoda uslubi o’ziga xosligi hamda so’z badiiy vazifadoshligi xususida mushohada yuritiladi. Unda ijodkor fitrati namoyishi, tasvir obyekti darajasi, hayotni poetik tadqiq etish tamoyillari, estetik idrok tabiati, muallif mahorat qirralari va baholash mezonlari nazariy jihatdan umumlashtiriladi.