“ОСТОНА” ЛИНГВОМАДАНИЙ БИРЛИГИНИНГ ИЧКИ МАЪНО ВАЛЕНТЛИГИ - Махмудова, С.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Маколамиз мавзуси тил ва маданият бирликлари хисобланган лингвокультурология ходисасини ўрганишга бағишланган бўлиб, унда “Остона” лингвомаданий бирлигининг ички маъно валентлиги доирасини аниклашга багишланган изланишларимизнинг айрим тафсилотларини эътиборингизга хавола этамиз
Keywords: лингвомаданий бирлик; валентлик; концепт; “Зархал китоб”; яшаш дарвозаси; тириклик кўрки; эквивалент; куёвнавкарлар