РОЛЬ МЕДИЦИНСКИХ ФРАЗЕОЛОГИЗМОВ В ПОСТРОЕНИИ РЕКЛАМНОГО ТЕКСТА - Гафуров, Б.З. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада фразеологик иборалар ёрдамида тузиладиган реклама матнларининг вазифаларининг ўзига хос хусусиятлари муҳокама қилинади. Мисоллар келтирилиб, улардан фойдаланиш доираси баён етилган.
Keywords: реклама; матн; вазифа; таъсир; боғлиқлик; реклама мавзуси