СИМВОЛ КАК ОБРАЗНОЕ СРЕДСТВО ХУДОЖЕСТВЕННОЙ РЕЧИ - Абдалиева, Г.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада символнинг Т.Қаипбергеновнинг "Маман бий афсонаси" романи матнида рамзининг образли нутқ воситаси сифатида қўлланилиши ўрганилган.
Keywords: рамз; бадиий нутқ; образли восита; троплар; индивидуал услуб; тил; кўп маъноли образ