СИЁСИЙ ПСИХОЛОГИК МАНИПУЛЯЦИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИНГ ҚИЁСИЙ ТАҲЛИЛИ - Куйлиев, Б.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақолада жамоатчилик онгини манипуляциялашнинг хилма-хил сиёсий психологик технологиялари қиёсий таҳлил қилинади. Шунингдек, мазкур турдаги манипуляция технологияларини қўллашда нафақат жамоатчлик онги, қолаверса, уларнинг ҳиссиётларига ҳам алоҳида диққат қаратилади. Айниқса, омма билан ишлашда эмоцияларнинг ақлни чеклаш хусусиятидан унумли фойдаланилиши масаласига алоҳида урғу берилади.