ЗАМОНАВИЙ ТЕАТРНИНГ ЖАНР СОҲАСИДАГИ ИЗЛАНИШЛАРИ - Ходжаметова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Жанр муаммоси санъатшунослик ва маданиятшуносликда айни вақтда асарга ва у оркали бутун тадқиқ килинаётган даврга назар муаммоси хамдир. Ушбу маънода жанр узининг конкрет-тарихий аниқланганлиги билан маданиятга киритилган шаклий-мазмуний яхлитликнинг муайян типидир.