ФЕРМЕР ХОЖАЛЫҚЛАРЫ АРАСЫНДА СУЎ РЕСУРСЛАРЫНАН ҮНЕМЛИ ПАЙДАЛАНЫЎДЫҢ ДЕТЕРМИНЛЕСТИРИЛГЕН МӘСЕЛЕЛЕРИН ШЕШИЎ АЛГОРИТМЛЕРИНЕ ПРОГРАММАЛЫҚ ТӘМИЙНАТ ЖАРАТЫЎ - Утеулиев, Н.У.; Толиев, Х.И.; Жарылканов, Б.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада фермер хўжаликларида сув ресурсларидан тежамли фойдаланишнинг детерминлаштирилган масалаларини ечишнинг алгоритмларига дастурий таъминот ишлаб чиқилган.