:631.3: 631.173 МАШИНА – ТРАКТОР АГРЕГАТЛАРИНИНГ ИШ УНУМИНИ ОШИРИШНИНГ БАЗИ МАСАЛАЛАРИ - Садықов, Р.О.; Орынбаева, С.М.; Оразалиев, М.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада Республикамизнинг қишлоқ хўжалиги ишлаб чиқариши жараёнидаги машина-трактор агрегатларининг иш унумини оширишга доир тавсиялар келтирилган.
Keywords: машина-трактор агрегати; иш уними; асосий омиллар; техник ва ишлаб чиқаришда тўғри фойдаланиш; оптимал фойдаланиш; техник таъминлаш; тортиш қуввати; смена вақти; ФИКини ошириш