ДИФФЕРЕНЦИРОВАНИЯ НЕКОТОРЫХ БЕСКОНЕЧНОМЕРНЫХ АЛГЕБР ЛЕЙБНИЦА - Жиемуратов, Р.; Курбанбаев, Т.; Султамуратова, П. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада чексиз ўлчамли нилпотент Лейбниц алгебрасининг баъзи синфи бўлган нозик Лейбниц алгебраси деб аталувчи алгебранинг дифференциялашларининг умумий кўриниши топилган.
Keywords: лейбниц алгебраси; чексиз ўлчамли Лейбниц алгебраси; нилпотент алгебра; дифференциялаш; ички дифференциялаш