ОБ ОДНОМ СВОЙСТВЕ МНОЖЕСТВА ПЕРИОДИЧЕСКИХ РЕШЕНИЙ ДИФФЕРЕНЦИАЛЬНЫХ УРАВНЕНИЙ ВТОРОГО ПОРЯДКА С ИМПУЛЬСНЫМ ВОЗДЕЙСТВИЕМ - Елгондиев, К.К.; Казакбаева, К.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Фиксирланган вақт моментларида импульс табиатли таъсирга эга иккинчи тартибли чизиқли дифференциал тенгламалар ечимларининг хоссалари кўриб чиқилди. Масаланинг ечимлари -параметрик ечимлар синфини ташкил етадиган шартлари келтирилган.
Keywords: дифференциал тенгламалар; импульс таъсирлар; характеристик илдизлар; даврий ечимлар; даврий ечимлар тўплами