ИЖТИМОИЙ ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТНИНГ МОҲИЯТИ ВА ДЕВИАНТ ХУЛҚНИ БАРТАРАФ ЭТИШДАГИ ЎРНИ - Абдуқаҳҳорова, Г.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада замонавий психологик тадқиқотларда шахсдаги девиацияни тадқиқ этишнинг биологик ва психологик назариялари кўпроқ эътироф этилиб, девиант хулқ-атвор ҳақида маълумотлар изоҳлаб ўтилган.
Keywords: ҳулқ; агрессив; девиант; хулқ-атвор; ижтимоий норма; хатти- ўсмир; ота-она; оила; омил; ижтимоий муҳит; ҳаракат бузилиши