IMPROVING THE PEDAGOGICAL MECHANISM OF DEVELOPING STUDENTS’ CULTURE OF INTERETHNIC COMMUNICATION ON THE BASIS OF A BILINGUAL APPROACH - Yu.Narshabaeva, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu maqola ikki tilli yondashuv asosida talabalar o'rtasida millatlararo muloqot madaniyatini rivojlantirish masalalariga bag'ishlangan. Maqolaning maqsadi ikki tilli talabalar o'rtasida millatlararo muloqotning pedagogik mexanizmini takomillashtirishdir. Ishda bilngval yondashuvini Rossiya Federatsiyasi va O'zbekistonda qo'llash bo'yicha qiyosiy tahlil usuli qo'llanilgan. Shunday qilib, bu pedagogik sohadagi tadqiqotchilar uchun aniq hissani anglatadi.