O‘QUVCHILARDA O‘QISH SAVODXONLIGINI RIVOJLANTIRISH VA BAHOLASHGA DOIR PISA TOPSHIRIQLARI - Murodova, Sh. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada ona tili va adabiyot mashg‘ulotlarida foydalaniladigan PISA o‘quv topshiriqlarini ishlab chiqish, ulardan foydalanish, matn mazmunini idrok ettiruvchi, shuningdek, ularning shakllanganlik darajasini baholovchi topshiriqlar tizimi haqida fikr yuritilgan.