БЎЛАЖАК ИНГЛИЗ ТИЛИ ЎҚИТУВЧИЛАРИДА НУТҚ ФАОЛИЯТИНИНГ ГРАММАТИК КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Жуманазаров, У.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада чет тилидаги нутқнинг грамматик томонини ўқитиш мазмунининг лингвистик, услубий ва психологик таркибий қисми, шунингдек, бўлажак инглиз тили ўқитувчиларида грамматик кўникмаларни шакллантириш босқичлари ҳақида сўз юритилган.
Keywords: нутқ; грамматика; маҳорат; компонент; билим; мулоқот; қобилият; лингвистика; услубият; психология